Btisame Kallah – text

Btisame heeft haar opleiding mondzorgkunde in September 2019 officieel afgerond en heeft al diverse ervaring opgedaan binnen tandartspraktijk tijdens haar studie. Een gezonde dosis zelfvertrouwen, volwassen voor haar leeftijd en zelfstandigheid heeft zij al ontwikkelt. Stage heeft zij in Dubai gelopen, dit is een hele goede leerschool voor haar geweest en heeft haar alleen maar meer doen beseffen hoe belangrijk een goede basis mondgezondheid is. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan bij een paro-praktijk wat haar een juiste kennis ook van het paro-protocol heeft gegeven. Haar kennis en bevlogenheid wil zij heel erg graag delen. We hebben haar leren kennen als open, vrolijk, spontaan, loyaal, geduldige, verzorgd/representatief, betrokken en samenbouwen vindt zijn heel erg belangrijk. Spreekt strak ABN en een familiemens.

Per februari ’22 start zij ook samen met haar zus een eigen MH-praktijk in Rotterdam Zuid-West. Naast haar eigen praktijk wil zij ook graag elders op ZZP-basis blijven werken. Voor de diversiteit en collega’s.

Gehele gebits prothese

Gebitsprotheses op implantaten

Plaatjes en frameprotheses

Gebits aanpassingen en opvullen

Onzichtbare gebitsreparaties

Contact formulier

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
U kunt ons bereiken via dit contact formulier.
Wij zullen u dan benaderen wanneer wij uw e-mail hebben gelezen.