Teamwork

met specialisten  

Alles onder één dak

Veel van de cliënten van TPP van Leeuwen komen voort uit de samenwerking met tandartsen die hun cliënten voor het aanmeten, vervaardigen en plaatsen van “technisch prothesewerk” doorverwijzen.
Deze cliënten weten ook de weg naar de praktijk van Miranda van Leeuwen te vinden wanneer door slijtage of om andere redenen aanpassingen, reparaties of op advies van de tandarts een nieuwe prothese wenselijk is.

Intake-tandarts

Voor cliënten die er de voorkeur aan geven om voor een tandprothetische oplossing rechtstreeks naar TPP van Leeuwen te komen, wordt er samengewerkt met een tandarts, die op vaste tijden (of op afspraak) voor het intakegesprek, de voorbereidende werkzaamheden en de eindcontrole beschikbaar is.

Implantoloog

Eenzelfde samenwerking is er met een gerenommeerde implantoloog die op afroep beschikbaar is, voor het plaatsen van implantaten voor het zetten van kronen of volledige protheses op implantaten.

Mondhygiëniste

 Voor het behoud van eigen gebit of tandprothetische oplossingen is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een samenwerkende mondhygiëniste.

Consult op afspraak

Miranda van Leeuwen en de partners met wie zij samenwerkt werken op afspraak en nemen alle tijd voor u. Ze hebben maar één doel: dat u tevreden de deur uit gaat en thuis met een blije glimlach in de spiegel kijkt.

Ook goed geregeld: kosten worden vergoed door zo goed als alle ziektekostenverzekeraars.