Met specialisten, alles onder één dak
Veel van de cliënten van TPP van Leeuwen komen voort uit de samenwerking met tandartsen die hun cliënten voor het aanmeten, vervaardigen en plaatsen van “technisch prothesewerk” doorverwijzen.
Deze cliënten weten ook de weg naar de praktijk van Miranda van Leeuwen te vinden wanneer door slijtage of om andere redenen aanpassingen, reparaties of op advies van de tandarts een nieuwe prothese wenselijk is.

In 2002 is Miranda begonnen in de tandtechniek. In 2008 is zij afgestudeerd aan de IVT (Instituut vakopleiding Tandtechniek) als gespecialiseerde prothese technicus. Vervolgens heeft zij de vervolgopleiding voor het aanmeten van protheses in 2009 afgerond. Tevens heeft zij diverse cursussen gevolgd voor implantaat gedragen protheses.

Miranda heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Met zeer grote passie maakt zij gebits- prothese die niet van echt te onderscheiden zijn. In haar eigen laboratorium maakt ze met hoogwaardige materialen en apparatuur de prothese helemaal zelf.

"Iedere patiënt is mijn visite kaartje,
en verdient dezelfde aandacht en passie!"

Vanaf 2015 is Miranda gestart met haar eigen praktijk, welke nog steeds verder aan het ontwikkelen is.

Op de vrijdagen is Miranda op locatie aan het behandelen bij Mondzorg Passie in Ridderkerk. Daar is ze al vanaf 2015 gestart (toen tandartspraktijk Mientjes) en zal dit voorlopig ook blijven doen.

In 2011 studeerde Aisha Bajwa af aan de Universiteit van Amsterdam, ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde). Sindsdien werkte zij als algemeen practicus bij verschillende groepspraktijken, waarbij zij ervaring opdeed in alle aspecten van tandheelkunde. Zij startte in 2017 de postdoctorale opleiding Orale implantologie & prothetiek aan Vrije Universiteit Amsterdam, ACTA, die zij in augustus 2020 met succes afronde.

Aisha Bajwa is nu NVOI erkend Implantoloog en heeft als specialisaties: implantologische, prothetische, restauratieve en esthetische behandelingen. Zij legt hierbij de nadruk op mondgezondheid, met name op de mechanica van het kauwstelsel.

Naast haar eigen praktijk Mondzorgkliniek Molenlanden is zij werkzaam als Implantoloog/orale chirurg in Rotterdam en Schiedam, maar uiteraard nu dus ook bij ons. Voorlopig zal Aisha ook de tandheelkunde binnen onze praktijk op zich nemen, tot we een geschikte aanvulling hiervoor hebben gevonden.

Ze is een groot voorstander van bij- en nascholing. Aisha houdt van een efficiënte en rustige werksfeer waardoor een prettige tandarts-patiënt relatie ontstaat en er ruimte is voor dialoog.

“Bij mij staat de patiënt centraal.
Zijn/haar vertrouwen is mij erg dierbaar.”

Lid van KNMT (De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde), KRT (Kwaliteit Register Tandartsen), ITI (International Team of Implantologists), EAO (European Association of Osseo-integration), AOI (Associatie Orale Implantologen).

Btisame heeft haar opleiding mondzorgkunde in September 2019 officieel afgerond en heeft al diverse ervaring opgedaan binnen tandartspraktijk tijdens haar studie. Een gezonde dosis zelfvertrouwen, volwassen voor haar leeftijd en zelfstandigheid heeft zij al ontwikkelt. Stage heeft zij in Dubai gelopen, dit is een hele goede leerschool voor haar geweest en heeft haar alleen maar meer doen beseffen hoe belangrijk een goede basis mondgezondheid is. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan bij een paro-praktijk wat haar een juiste kennis ook van het paro-protocol heeft gegeven. Haar kennis en bevlogenheid wil zij heel erg graag delen. We hebben haar leren kennen als open, vrolijk, spontaan, loyaal, geduldige, verzorgd/representatief, betrokken en samenbouwen vindt zijn heel erg belangrijk. Spreekt strak ABN en een familiemens.

Per februari ’22 start zij ook samen met haar zus een eigen MH-praktijk in Rotterdam Zuid-West. Naast haar eigen praktijk wil zij ook graag elders op ZZP-basis blijven werken. Voor de diversiteit en collega’s.

Ik ben Natascha van den Berg, 34 jaar en getrouwd. Verder heb ik 3 dochters en kom ik uit krimpen aan den ijssel.
In mijn vrije tijd ga ik graag uit met vriendinnen want ik hou van gezelligheid en lekker eten.
Hiervoor werkte ik bij een zorgorganisatie voor ouderen. Ik zocht naar een andere uitdaging maar wilde wel graag een praatje kunnen blijven maken met de mensen.
Vandaar dat je mij hier zal tegenkomen achter de balie en ik jullie met plezier te woord zal staan en verder zal helpen.

Dus wie weet zie ik u binnenkort in de praktijk.

Gehele gebits prothese

Gebitsprotheses op implantaten

Plaatjes en frameprotheses

Gebits aanpassingen en opvullen

Onzichtbare gebitsreparaties

Contact formulier

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
U kunt ons bereiken via dit contact formulier.
Wij zullen u dan benaderen wanneer wij uw e-mail hebben gelezen.