Met specialisten, alles onder één dak
Veel van de cliënten van TPP van Leeuwen komen voort uit de samenwerking met tandartsen die hun cliënten voor het aanmeten, vervaardigen en plaatsen van “technisch prothesewerk” doorverwijzen.
Deze cliënten weten ook de weg naar de praktijk van Miranda van Leeuwen te vinden wanneer door slijtage of om andere redenen aanpassingen, reparaties of op advies van de tandarts een nieuwe prothese wenselijk is.

In 2002 is Miranda begonnen in de tandtechniek. In 2008 is zij afgestudeerd aan de IVT (Instituut vakopleiding Tandtechniek) als gespecialiseerde prothese technicus. Vervolgens heeft zij de vervolgopleiding voor het aanmeten van protheses in 2009 afgerond. Tevens heeft zij diverse cursussen gevolgd voor implantaat gedragen protheses.

Miranda heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Met zeer grote passie maakt zij gebits- prothese die niet van echt te onderscheiden zijn. In haar eigen laboratorium maakt ze met hoogwaardige materialen en apparatuur de prothese helemaal zelf.

"Iedere patiënt is mijn visite kaartje,
en verdient dezelfde aandacht en passie!"

Vanaf 2015 is Miranda gestart met haar eigen praktijk, welke nog steeds verder aan het ontwikkelen is.

Op de vrijdagen is Miranda op locatie aan het behandelen bij Mondzorg Passie in Ridderkerk. Daar is ze al vanaf 2015 gestart (toen tandartspraktijk Mientjes) en zal dit voorlopig ook blijven doen.

Gehele gebits prothese

Gebitsprotheses op implantaten

Plaatjes en frameprotheses

Gebits aanpassingen en opvullen

Onzichtbare gebitsreparaties

Contact formulier

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
U kunt ons bereiken via dit contact formulier.
Wij zullen u dan benaderen wanneer wij uw e-mail hebben gelezen.